ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή των προϊόντων μπορεί να γίνει μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραγγελίας.

Έξοδα μεταφοράς :

  • εντός Αττικής 3,00€,
  • για όλη την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα 5,00€ 
  • για τα νησιά 5,50€.

Με αγορές άνω των 70€ ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

  • Με αντικαταβολή

Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε, στο χώρο που μας έχετε υποδείξει. Η πληρωμή γίνεται στον οδηγό της εταιρείας courier.

Έξοδα αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα : 5,50€. 

  •  Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ALPHA BANK)  κάνετε μεταφορά ή κατάθεση το ακριβές ποσό των χρημάτων. Τηλεφωνήστε μας στο 2103235109 ή στο 6944451172 ή στείλτε μας e-mail στο info@realwomanfashion.gr για να σας πούμε τους αριθμούς των λογαριασμών.

Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφετε το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@realwomanfashion.gr ή τηλεφωνήστε μας στα παραπάνω τηλέφωνα, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο σας και την τράπεζα που καταθέσατε το ποσό, για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Αμέσως μόλις ενημερωθεί ο λογαριασμός μας για την εξόφληση της παραγγελίας, αυτή θα εκτελεστεί άμεσα. 

Για το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, η παραγγελία σας παραμένει σε κατάσταση «αναμονής» μετά την καταχώρησή της, μέχρι να επιβεβαιωθεί η κατάθεση. Η παραγγελίας σας δεσμεύεται για τρεις εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν γίνει κατάθεση σε αυτό το διάστημα, ακυρώνεται αυτόματα.  

 

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-45788378-1